foto van Ferdi

Biodanza met Ferdi Scholten

Biodanza vakantie op Iz

Uitzicht vanaf Iz

Mai Lan PegOp het prachtige eiland Iz aan de Kroatische kust organiseert Mai Lan Peg al jarenlang Biodanza vakanties. Dit jaar help ik mee met de organisatie en geef ik een week lang samen met haar dagelijks biodanza op dit mooie eiland. Wil jij een interessante vakantie met prachtige natuur, heerlijk mediterraan weer op een mooi eiland? Denk dan niet langer na en ga mee op vakantie. Als bonus ook nog elke dag genieten van een heerlijke biodanza vivencia!

Datum

Jij kunt jezelf deze heerlijke vakantie laten genieten van 13 juli tot en met 27 juli 2019! Dat zijn twee prachtige weken. Het is uiteraard ook mogelijk om alleen de eerste of alleen de laatste week mee te doen. Zelf kan ik helaas i.v.m. andere verplichtingen alleen in de eerste week mee doen.

Hotel KorinjakHotel Korinjak

Er is op het eiland slechts 1 hotel met daarbij ook een camping in het dorpje Veli Iz. In of bij dit hotel worden ook onze biodanza vivencia's gegeven. Meer informatie over de hotelprijzen en reserveringen is in de folder te vinden. Je dient zelf de kamer en/of kampeerplek te reserveren. De kosten hiervoor zijn geen onderdeel van deze vakantie.
Reserveren van een kamer of kampeerplaats kun je doen op de website van hotel Korinjak

Kosten

De kosten voor deelname aan deze biodanza vakantie zijn €200,- per week per persoon, bij directe inschrijving voor twee weken zijn de kosten €350,- per persoon. In de folder vind je meer informatie over mogelijke kortingen en overige voorwaarden.

Folder

Alle informatie vind je in onze folder die je hier in het Nederlands of Engels kunt lezen of downloaden

Aanvullende reisinformatie

Extra informatie m.b.t. tot het reizen naar Kroatie die niet in de folder staat, vanuit Nederland vliegt Transavia twee keer per week op woensdagochtend en op zaterdagochtend naar Zadar vanaf vliegveld Rotterdam/Den Haag (Zestienhoven), vluchtprijzen vanaf 39 euro.

Daarnaast heb ik een pdf document gemaakt waarin je van alle luchtvaartmaatschappijen de vluchten terug kunt vinden van en naar Zadar.

Aanmelden

Wij vinden het heel fijn als jij met ons op biodanza vakantie gaat! Je kunt jezelf hier aanmelden

Camping Veli Iz