foto van Ferdi

Biodanza met Ferdi Scholten

Wekelijkse groepen

Tilburg

We dansen in de blokhut van scouting The Challenge.

Ingang van de zaal

Voor auto's is er beperkte parkeergelegenheid bij de blokhut zelf, je kunt echter vrij parkeren in de berm van de Rueckertbaan, kom je op de fiets dan kun je deze gewoon bij de blokhut stallen. Uiteraard is de blokhut voorzien van toiletten, er is zelfs een douche.

Wat heb je nodig voor Biodanza

Het is aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen waarin je vrij kunt bewegen. Riemen, gespen, grote sieraden en andere uitstekende, of harde delen kunnen vervelend zijn voor jezelf of anderen. Er is mogelijkheid om je om te kleden bij de zaal.
Biodanza wordt meestal op blote voeten gedaan, mocht je dat te koud vinden op de stenen plavuizen van de dansruimte, dan kun je eventueel sokken aanhouden. Dit kan echter leiden tot uitglijden, mocht je toch iets aan je voeten willen dan kun je beter speciale soepele dansschoentjes gebruiken. Het is niet toegestaan om met normale (buiten)schoenen op de dansvloer te komen. Uiteraard is orthopedisch schoeisel toegestaan als je dit nodig hebt.

Het kan prettig zijn om een flesje water mee te nemen, alhoewel we afraden tijdens de les te drinken is het met name op warme dagen verstandig om genoeg vocht binnen te krijgen. Ook zeker aan te raden om mee te nemen is een dekentje om op te zitten of te liggen. Er zijn namelijk ook dansen die liggend of zittend op de grond worden gedaan.