foto van Ferdi

Biodanza met Ferdi Scholten

Wekelijkse groepen

Tilburg

Er wordt gezocht naar een nieuwe ruimte voor de wekelijkse groep, weet jij een geschikte ruimte, geef dit dan aan mij door. Kijk op de contact pagina hoe je dit kunt doen.

Wat heb je nodig voor Biodanza

Het is aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen waarin je vrij kunt bewegen. Riemen, gespen, grote sieraden en andere uitstekende, of harde delen kunnen vervelend zijn voor jezelf of anderen. Er is mogelijkheid om je om te kleden bij de zaal.
Biodanza wordt meestal op blote voeten gedaan, mocht je dat te koud vinden dan kun je eventueel sokken aanhouden. Dit kan echter leiden tot uitglijden, mocht je toch iets aan je voeten willen dan kun je beter speciale soepele dansschoentjes gebruiken. Het is niet toegestaan om met normale (buiten)schoenen op de dansvloer te komen. Uiteraard is orthopedisch schoeisel toegestaan als je dit nodig hebt.

Het kan prettig zijn om een flesje water mee te nemen, met name op warme dagen is het verstandig om genoeg vocht binnen te krijgen. ook fijn om mee te nemen is een dekentje om op te zitten of te liggen.