foto van Ferdi

Biodanza met Ferdi Scholten

Ferdi's Biodanza Blog 2015

Ditjes en datjes, ervaringen uit workshops, verslagen en meer over Biodanza en uiteraard over mijzelf.

2016 ⤇

Engelen Workshop 2015

engelen logo

De Engelen workshop die door Mai Lan Peg, Bea Grobben en door mij werd gegeven op 12 en 13 december 2015 was weer een heerlijke ervaring. De mooie setting van de Boskapel in Zeist, in combinatie met live harp muziek op zaterdag en klankschalen op zondag zorgden voor de juiste sfeer. Het integreren en aanroepen van de engelen in de workshops bracht mooie transcendente vivencia's teweeg, waardoor de deelnemers tijdens de tweede dag hun eigen engel konden aanroepen en presenteren. Deze presentaties lieten duidelijk zien hoe divers en mooi de engelen kunnen zijn in hun ondersteuning en kracht. Al met al was het een prachtige workshop. De engelen als archetypen van menselijke deugden en beschermers van leven hebben hun naam eer aan gedaan.

We hebben veel interesse gekregen van diverse mensen die er door omstandigheden dit jaar niet bij konden zijn, daarom willen we met de engelen workshop in het nieuwe jaar het land door gaan. Dus kon je deze keer niet en wil je toch wel eens meemaken hoe het is om Biodanza te doen met de engelen? Wellicht komen wij binnenkort bij jou in de buurt. Hou deze site en/of mijn Facebook evenement pagina in de gaten voor meer informatie hierover. Ook de eindejaars engelenworkshop voor december 2016 kun je alvast in je agenda zetten. Deze zullen we op 10 en 11 december 2016 weer in de Boskapel te Zeist geven.

Huiskamer Klank healing concerten

Het klankschalen huiskamer concert van Maartje op zondag 20 maart 2015 was een prachtige ervaring waarbij de deelnemers een heerlijk ontspannend klankbad kregen. Wil jij er een volgende keer ook bij zijn? Dat kan, zodra er een nieuwe datum bekend is zal ik deze zo snel mogelijk publiceren. Ik assisteer Maartje bij deze concerten, zodat we samen een optimale klankbeleving voor onze gasten kunnen neerzetten. Met de klanken van o.a. gongs, drums, koshi's, klankschalen en nog vele andere instrumenten, kun je heerlijk ontspannen in een intieme huiskamer omgeving. Ook voor een kopje (kruiden)thee wordt gezorgd.
Meer informatie en aanmelden kan hier.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.